Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί συμφορουμίτες.... 

ΚΑταρχήν δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω....

Σε γειτονική ιδιοκτησία φύτρωσε αυτή η διακριτική κεραία που βλέπετε στην παρακάτω φωτό. Όποια βοήθεια δεκτή καθώς ο ιδιοκτήτης λέει ότι είναι για την τηλεόραση. 

post-147312-0-52764200-1374779516_thumb.jpg

Δημοσ.

για ραδιοφωνικο σταθμο μου κανει. η αλλου ειδους πομπος. τηλεοραση για κανενα λογο.

Αλλα γτ τοση πρεμουρα να μαθεις τι κανει ο γειτονας?

Δημοσ.

Για τίποτα ακτινοβολίες φυσικά φοβάμαι καθώς δεν ξέρω τι ρόλο βαράει..... Αρχικά σκέφτηκα μήπως είναι κανα σύστημα για ασύρματο δίκτυο...Για αυτό και έγραψα σε αυτό το topic

Δημοσ.

Eπιτρέπεται άμα χρησιμοποιεί ελεύθερες συχνότητες, το ύψος τις κατασκευής είναι 4-5 μετρα ( που από ότι φαίνεται στην photo είναι κάπου εκεί), και άμα η ισχύς που εκπέμπει είναι στα επιτρεπτά όρια για την χρήση που έχει η κεραία. Για παράδειγμα το νομίζω για τα WiFi άμα θυμάμαι καλά είναι 1watt

Κεραία WiFi δεν είναι ούτε TV, είναι Ραδιοφωνική η CB όπως προείπαν. Tις κεραίες της κινητής ( και το ίδιο σου το κινητό )  πρέπει να φοβάσαι μονο, που αυτές τις κρίνουν κιόλας τα φανερά πράγματα δεν πρέπει να τα φοβάσαι.

www.insomnia.gr/topic/488551-wifi-health-facts-set-straight

Δημοσ.

αν και η κεραια δεν φαινεται καλα αλλα αν ειναι σαν Omni που απο το πανω μερος ανοιγουν σαν πιο μικρες κεραιες προς τα κατω πως να το πω τοτε ειναι αυτο που ειπαν τα παιδια

http://www.marinetraffic.com/ais/images/5_8_VHF.jpg

δηλαδη κατι σαν αυτο αλλα αναποδα.το πανω μερος κατω και το κατω πανω.γιατι δεν φαινεται καλα.φαινονται οι αντιρρηδες

Oχι ασύρματο δίκτυο με άλλον γείτονα πιο μακριά....   :-D

Μιλάμε για ύψος άρκετό... Τι να πω....

αν ειναι για δικτυο με αλλον συνηθως ειναι κατευθυντικη

Eπιτρέπεται άμα χρησιμοποιεί ελεύθερες συχνότητες, το ύψος τις κατασκευής είναι 4-5 μετρα ( που από ότι φαίνεται στην photo είναι κάπου εκεί), και άμα η ισχύς που εκπέμπει είναι στα επιτρεπτά όρια για την χρήση που έχει η κεραία. Για παράδειγμα το νομίζω για τα WiFi άμα θυμάμαι καλά είναι 1watt

Κεραία WiFi δεν είναι ούτε TV, είναι Ραδιοφωνική η CB όπως προείπαν. Tις κεραίες της κινητής ( και το ίδιο σου το κινητό )  πρέπει να φοβάσαι μονο, που αυτές τις κρίνουν κιόλας τα φανερά πράγματα δεν πρέπει να τα φοβάσαι.

www.insomnia.gr/topic/488551-wifi-health-facts-set-straight

αν θυμαμαι σωστα χωρις αδεια ειναι 4 μετρα ιστος.για το wifi οσο και αν φαινεται κουφο και εγω νομιζα οτι εειναι 1 watt αλλα για Indoor ειναι 100mw.καποιος ειχε σηκωσει  τον κανονισμο.και εχει μετα να κανει και με την απολαβη.και νομιζω ειναι 200mw στα 5 ghz.

Να ανησυχώ ή όχι? Επιτρέπεται κάτι τέτοιο ή χρειάζεται ειδική άδεια?

το τι επιτρεπεται και κατα ποσο καποιος τηρει τα μεγιστα mw ειναι μια πονεμενη ιστορια.απο εκει και περα οπως ειπαν και τα παιδια το τραγικο ειναι με τις κεραιες κινητης τηλεφωνιας που τις βαζουν μεσα σε κουτια στρογγυλα που απεξω γραφουν διαφημησεις κτλ.εχω δει σε ξενοδοχειο κεραιες κατω απο ψευτικα φουγαρα.και η απορια μου γεννηθηκε και καταλαβαμε οτι ηταν εκει οταν τα φουγαρα λογω αερα κουνιοντουσαν.το τσιμεντο δεν κουνιεται κανονικα.και ελεγα μετα γιατι πλεον το ξενοδοχειο εχει σημα:P.

οτι να νε

Δημοσ.

Αυτή είναι η δύναμη του φόρουμ! Μέσα σε λίγες ώρες έμαθα πράγματα έξω από τα νερά μου τελείως. Να στε καλά όλοι!

Δημοσ.

κ

Αυτή είναι η δύναμη του φόρουμ! Μέσα σε λίγες ώρες έμαθα πράγματα έξω από τα νερά μου τελείως. Να στε καλά όλοι!

τωρα μπορεις να παρεις το ροπαλο και να πας να κατεβασεις την κεραια του γειτονα:P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...